Julisteet sisustuksessa

Julisteet sisustuksessa

Julisteita käytetään sisustuksessa luomaan tunnelmaa, täydentämään tilaa ja toimimaan katseenvangitsijoina. Julisteilla voi tuoda esiin omaa makua, tyyliä ja mielenkiinnon kohteita. Yleensä ne kehystetään tauluiksi, jotta ne on helpompi ripustaa seinälle tai laittaa hyllylle pystyyn.

Julisteiden ja taulujen ero

Julisteet eroavat varsinaisista tauluista siten, että taulut ovat yleensä maalattua originaalia maalaustaidetta, kun julisteet ovat vedoksia mistä vain kuvista. Yleensä julisteet ovat huomattavasti edullisempia kuin taulut, koska ne eivät ole alkuperäisteoksia ja ne ovat yleensä edullisia tulostettuja monisteita, joita on tuotettu myyntiin lukuisia kappaleita. Julisteiden edullisuuden etu on siinä, että ne raaskii vaihtaa samalla kun vaihtaa muunkin sisustuksen.

Yhteensopivuus

Ihmisillä on loputtomasti erilaisia mieltymyksiä sen suhteen, millaisia julisteita he haluavat ripustaa seinilleen. Toisille on tärkeää, että juliste sopii sisustuksen väreihin ja ikään kuin sulautuu seiniin, tekstiileihin ja huonekaluihin, aivan kuten pikkuhuonekalutkin valitaan täydentämään sisustusta. Jos haluaa julisteiden olevan samaan sarjaa keskenään, voi yhteensopivat julisteet hankkia julistepaketteina. Silloin ne sointuvat väreiltään ja hengeltään yhteen toistensa ja muun sisutuksen kanssa.