Onnistuneen sisustuksen salaisuudet

Onnistuneen sisustuksen salaisuudet

Kaikki tuntevat niitä henkilöitä, joilla tuntuu olevan uskomattoman hyvä maku edes yrittämättä. Näiden helppojen vinkkien avulla kuka tahansa voi onnistua sisustamisessa!

Aloita värien päättämisellä

Varsinkin kun tehdään täydellinen muodonmuutos kodille, tulee ensin valita kodin värimaailma. Se antaa rungon koko projektille.

Keskitä tärkeät kohteet

Jos todella pidät jostain esineestä tai huonekalusta, haluat tietenkin esitellä sitä. Käytä ja nauti niistä tuotteista, joita voit esitellä mitä erikoisemmissa paikoissa.

Korkeutta matalilla huonekaluilla

Varsinkin kun halutaan tyylikästä linjakkuutta, kannattaa panostaa mataliin huonekaluihin, jotka lisäävät huoneen korkeutta. Samaa vaikutusta voidaan saada aikaan peileillä, jotka skaalaavat tilaa.

Syvälle pienissä tiloissa

Vaikka suurin osa asunnoista onkin nykyään hyvin ahtaita, ei niiden tarvitse vaikuttaa siltä. Valitsemalla huonekaluja jotka sopivat pieneen tilaan, mutta ovat silti ylellisiä ja mukavia, voidaan ottaa paras mahdollinen etu tilasta irti.

Anna kullan ja hopean yhdistyä

Metalliset esineet ja koristeet tuovat jo itsessään uutta kiiltoa huoneeseen, mutta yhdistämällä kullan ja hopean, saadaan todella säteilevää lopputulosta aikaan. Kummankaan värin kanssa ei kannata olla ujo, vaan antaa niiden kilpailla huomiosta!

Käytä runsaasti tyynyjä

Yksi vaivainen tyynypari sohvalla näyttää lähes aina orvolta, mutta kun tähän lisätään vielä kaksi tyynyä, saadaan jo parempi kuva aikaan. Samalla myös värejä on mahdollisuus lisätä entistä enemmän!