Remonttilainaa kodin sisustamista varten

Remonttilainaa kodin sisustamista varten

“Koti on siellä missä sydän” – tämän sanonnan ovat monet varmasti jo kuulleet aikaisemmin, eikä se ole suurista sanoistaan huolimatta kaukana totuudesta. Moni meistä ei varmasti pysty tuntemaan sydämessään yhtä suurta rauhallisuuden ja turvallisuuden tunnetta kuin siellä paikassa, mitä kutsumme kodiksi.

Kotiin uutta tunnelmaa remontilla

Vaikka kodin konsepti voi toisen mielessä vastata jotakin muuta kuin toisen mielessä, voimme varmasti lähes kaikki olla samaa mieltä siitä, että kun teemme kodista itsemme näköisen paikan, siitä tulee monelle lähes pyhä paikka.

Voimme vain kadehtia sosiaalisessa mediassa pyörivissä DIY-videoissa esiintyviä ihmisiä, jotka ovat näyttävät olevan maagisen käteviä käsistään ja pystyvät luomaan kotiinsa tunnelmaa yksinkertaisilla nikseillä jopa puoli-ilmaiseksi. Toiset meistä ovat taas syntyneet peukalo keskellä kämmentä ja on sanomattakin selvää, että jos alkaisimme seurata näissä videoissa esiintyvien nikkareiden jalanjälkiä, lopputulos ei olisi yhtä kaunis.

Onneksi omia unelmia on mahdollista toteuttaa monella muullakin tavalla. Kun panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja asiantuntijoiden vinkkeihin, voimme varmasti jokainen luoda kotiimme tunnelmallisempaa ilmapiiriä riippumatta siitä, miten käteviä olemme itse käsistämme. Tällöin on tietysti järkevää myös varmistaa, että rahoitus näiden unelmien täyttämistä varten on kunnossa.

Tuumasta toimeen

Jotta kodista saataisiin omistajan näköinen, tämän tehtävän täyttämiseksi tarvitaan usein myös rahaa. Jos remontilla ei ole kiirettä, monet valmistautuvat siihen säästämällä rahaa. Remonttien hinnat voivat kuitenkin olla oikeastaan mitä tahansa muutaman sadan ja kymmenien tuhansien eurojen väliltä, joten loppujen lopuksi se, kuinka paljon remonttiin uppoaa rahaa, riippuu täysin siitä, millaisia suunnitelmia talon omistajalla on sen suhteen.

Aina säästäminen ei kuitenkaan onnistu esimerkiksi kalliimman tai kiireellisemmän remontin takia. Tällöin ulkopuolisen rahoituksen hakeminen nousee ajankohtaiseksi kysymykseksi. Monet aloittavat luonnollisesti lainan hakemisen omasta pankistaan.

Pankkien lainat ovat edullisimmillaan kuitenkin vakuudellisina. Jos lainaa halutaan hakea vakuudettomana, onkin tärkeää, että lainatarjouksia pyydetään mahdollisimman useasta eri paikasta. Ja syynä tähän? Pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamien vakuudettomien lainojen koroissa ja kuluissa esiintyy tänä päivänä niin suuria eroja, että yhdellä lainahakemuksella on itse asiassa mahdollista saada useita toisistaan poikkeavia lainatarjouksia.

Lainahakemusten täyttäminen ja lähettäminen erikseen jokaisen luotonmyöntäjän sivuilla on kuitenkin turhauttavaa ja hidasta. Ja tämän ajan jokainen käyttäisi varmasti mieluummin tulevan remontin suunnitteluun! Tästä samaisesta syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa jättää Rahalaitoksen tehtäväksi.

Lainatarjouksia on mahdollista saada yhdellä lainahakemuksella jopa kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, minkä ansiosta kuluttajat voivat löytää aina markkinoiden edullisimmalla korolla varustetun remonttilainan. Lainojen kilpailuttaminen ei vie kuin muutaman minuutin ja lainasopimus on mahdollista kirjoittaa suoraan verkossa, jolloin tuumasta toimeen päästään kirjaimellisesti samalta istumalta!