Syksy on saapunut

Syksy on saapunut

Syksy on pimeää aikaa, jolloin mielet saattavat vaipua synkkyyteen. Syksy onkin hyvää aikaa järjestää erilaisia juhlia kotona joko kavereille tai sukulaisille. Jos oma tai perheenjäsenen syntymäpäivä sattuu syksylle, kannattaa syntymäpäivään panostaa. Ulos ja sisälle voi asetella erilaisia tunnelmavaloja tuomaan valoa ja luomaan juhlatunnelmaa. Myös kattaukseen ja asuun kannattaa panostaa. Näin vieraat nauttivat juhlista alusta loppuun saakka. Kaikki koristeluun saa kätevästi netistä osoitteesta partyking.fi, jossa on paljon koristeita, kattaustarvikkeita ja vaikka mitä muuta monenlaisiin juhliin.

Valmistaudu halloweeniin!

Syksyn näkyvin juhla on tietenkin halloween. Silloin koristellaan koti mustaan ja oranssiin, sillä ne ovat halloweenin värit. Myös hurjat pääkallot, kummitukset ja lepakot kuuluvat halloweenin koristeisiin. Halloweenia voi kuitenkin juhlia myös pyhäinpäivänä, jolloin koti puetaan hillitympiin koristeisiin. Jo pelkät kynttilät tuovat paljon iloa asujille. Niitä voikin asetella joko kynttilänalusille tai lyhtyjen sisälle. Erilaiset lyhdyt ovat sellaisenaan kauniita koriste-esineitä, jotka sopivat niin sisälle kuin ulos.

Syksyn jälkeen valon juhla jatkuu, kun mennään joulua kohti. Joulu onkin ilon ja valon aikaa ja joulua varten voi ottaa varaslähdön jo heti marraskuun alussa. Kun halloween-koristeet viedään takaisin varastoon, on aika ottaa joulukoristeet esille. Marraskuussa kotia voi alkaa koristelemaan hiljalleen erilaisilla valosarjoilla ja punaisilla kynttilöillä. Kun ollaan lähempänä joulukuuta, voi joulukuuset koristella ja ikkunoihin asetella erilaisia joulusta muistuttavia koristeita. Syksyn ja talven pimeyttä kannattaa siis ehdottomasti valaista. Se tuo uutta iloa elämään ja nostaa niin asukkaiden kuin naapureiden mielialaa!