Vuoden 2017 sisustustrendit

Vuoden 2017 sisustustrendit

Varaudu pirteisiin väreihin, erilaisiin kuvioihin, iloisiin aiheisiin sekä muutamaan yllättävään käänteeseen. Kaikkea tätä on vuosi 2017 täynnä sisustuksen osalta – seuraamalla vuoden 2017 sisustustrendejä varmistat, että kotisi on varmasti ajan tasalla!

Kirkkaat vihreät!

Kirkkaan vihreitä sävyjä tullaan näkemään sekä muodissa, sisustuksessa, että esimerkiksi mainostuksessa, vuonna 2017. Pirteän, virkistävän ja elämää hehkuvan värin tehtävänä on toimia vastapainona maailman poliittiselle tilanteella ja auttaa jaksamaan, vaikka tunnelma voisikin muualla olla synkkä.

Perhosten siipien havinaa

Perhoset ovat sekä positiivisuuden, että sulavuuden symboleita ja näiden tuoma iloinen tunnelma luo kotiin sitä jotain, mikä huokuu vuotta 2017. Eivätkä perhoset ole enää ainoastaan lastenhuoneeseen sopiva aihe, vaan niitä voidaan käyttää aiheena missä vain, kuten esimerkiksi tyylikkäissä tapeteissa ja koristeissa.

Kuvioiden sekoittaminen

Tämä trendi sai alkunsa jo 2016 vuoden lopulla ja se jatkaa suosiotaan tänä vuonna. Tällä hetkellä ei voida edes puhua siitä, että jokin yhdistelmä olisi liian sekalainen tai häiritsevä, joten yhdistä rohkeasti erilaisia kuoseja ja kuvioita hauskoiksi ja jännittäviksi yhdistelmiksi.

Tummansininen on uusi musta

Mustan on tänä vuonna peitonnut tummansininen, tarkemmin sanottuna laivastonsininen. Oli kyseessä minkä tahansa alueen sisustaminen, mihin olisi aikaisemmin käytetty mustaa, on tänä vuonna ajankohtaista vaihtaa sinertävämpään vaihtoehtoon. Näiden vinkkien avulla pysyt mukana vuoden 2017 kuumimmissa sisustustrendeissä ja kotisi näyttää varmasti hyvälle!